Contact & Over ons

 Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

 

+ 31 6 23 54 02 56

+ 31 6 23 54 02 56

info@proefkoffer.nl

www.proefkoffer.nl

@proefkofferNL

@proefkoffer


Vind je je vraag en antwoord niet op de FAQ pagina? 
Neem gerust contact met ons op!

 


 Over ons

Wie zijn eigenlijk de dames achter Proefkoffer?


Wij zijn Yvette en Kirsten hebben elkaar in 2015 ontmoet tijdens onze studie op de Universiteit in Alicante, Spanje. In Spanje is ook onze passie voor wijn en gastronomie geboren, de ouders van een Spaanse studiegenoot & vriendin hebben een Wijngaard. Daar brachten we graag de tijd door en leerde we veel over wijn & spijs. Eenmaal terug in Nederland hebben we op het vlak van gastronomie & wijn meerdere cursussen gevolgd en willen we nu de wonderen wereld van wijnspijs combinaties met jullie delen! Voor die wijn & spijs hoef je niet ver te reizen, wij laten graag zien wat voor heerlijks we in Nederland hebben op dit gebied. 


Missie

"Onze missie is om een ultieme smaakreis te bieden door alle zintuigen te prikkelen aan de hand van filmpjes en nieuwe wijnspijs combinaties. Smaken in wijn en eten zijn er om ultiem beleefd te worden, de combinaties hiertussen zijn essentieel. Wijn & spijs kan elkaar namelijk maken of breken, dit bijzondere effect willen wij jullie aan de hand van tips & tricks laten ervaren. Het verhaal achter de wijn geeft een extra dimensie aan de ervaring van je smaak, via filmpjes nemen we jullie mee in de fantastische wereld van de Nederlandse wijn!
Van onze smaakreis kan je op elk gewenst moment en plek samen met de mensen die je liefhebt genieten. Naast het zelf genieten van de LowWine Proefkoffer steun je als smaakreiziger ook lokale ondernemers en heb je een kleinere ECO voetafdruk, kortom winst voor iedereen!"
E-mailen
Bellen
Instagram